ECHTSCHEIDINGEN

Echtscheidingen - Detectivebureau Geens KarinEchtscheidingen worden onderverdeeld in bepaalde zaken, die uiterst discreet en vakbekwaam voor u worden uitgezocht. Bij vermoedens geeft privédetective Karin Geens zekerheid.

Er zijn vele redenen om onderzoek te laten doen. Vreemdgaan is vaak aan de hand en meestal catastrofaal voor een relatie. Echtscheidingen zijn veelal het gevolg van overspel.

U kunt ons inschakelen voor:

1-  Betrapping op overspel

U kunt een onderzoek laten doen om de eer van de familie of uzelf te redden, voor de versnelling van de echtscheidingsprocedure of voor het onderhoudsgeld. Echtscheiding houdt ook in dat één van de partners alimentatie moet betalen. Diegene op wie de alimentatieverplichting rust zal vaak de schijn opwekken onvermogend te zijn. Wij gaan ook op zoek naar een oplossing voor kwijtschelding van onderhoudsgelden.

2- De levenswandel nagaan van uw partner

We onderzoeken of uw partner een scheve schaats rijdt en iemand anders heeft. Wat uw partner doet in het dagelijkse leven.

3- Vooronderzoek voor het huwelijk

We gaan deskundig na met wie u het huwelijksbootje in stapt, of dat uw partner iets op zijn kerfstok heeft.

4- Stalking

U kunt worden lastig gevallen met pesterijen door uw ex-partner. Door onderzoek te laten doen kunt u deze terreur een definitieve halt toeroepen.

Detectivebureau Geens Karin helpt u graag verder. Neem contact op voor meer informatie, gratis advies of een vrijblijvende prijsofferte.