Menu

Privé-Detective Karin Geens

A- A A+

 

Karin Geens - Prive detectiveEen Prive-Detective bureau inhuren, van harte welkom op de vernieuwde website van Privé-Detective Karin Geens, dé referentie voor elke zoekopdracht. Op deze website ontdekt u wat wij voor u kunnen betekenen.

Het begrip Detective is afgeleid van het Engelse werkwoord 'to detect', wat zoveel betekent als betrappen of speuren. De term werd in de 19e eeuw gelanceerd door Sir Edgar Allen Poe. Deze Amerikaanse prozaïst en dichter, vaak de vader van het detectiveverhaal genoemd, wist zaken op te lossen door eenvoudigweg logisch te redeneren.

Volgens Poe bestaat de opdracht van een Privé-Detective uit drie onderdelen:

  1. Het constateren.
  2. Het speurwerk.
  3. De oplossing.

Zaakvoerder Karin Geens heeft zich het vak eigen gemaakt. Zij is één van de weinige, vrouwelijke Privé-Detectives in België. De Privédetective heeft diverse kantoren. Haar Detectivebureau bestaat inmiddels 20 jaar en ze is werkzaam als professioneel opgeleide en vergunde Privé-Detective.

Het Ministerie van Binnenlandse Zaken leverde Detective bureau Karin Geens de vereiste licentie af onder het nummer 14.120.09. Mevrouw karin Geens is tevens volleerd stagebegeleider en erkend door Ministerie van Binnenlandse Zaken .

Privé-Detective bureau karin Geens is gespecialiseerd in:

Ons Detectivebureau aanvaardt opdrachten in heel België. Als zelfstandige Privé-Detective werkt ik samen met collega's.

Privé-Detective Karin Geens is niet alleen resultaatgericht, maar persoonlijk betrokken en menselijk in de omgang. Ze biedt een luisterend oor voor elke klant en wil mensen of bedrijven ook echt verder helpen met hun probleem en hen weer op de goede rails krijgen.

Ondanks de genoten opleiding en jarenlange ervaring schoolt Privé-Detective Karin Geens zich nog steevast om de vijf jaar bij. Ze is altijd goed onderlegd en mee met de laatste snufjes. Detective bureau Karin Geens staat garant voor een onmiddellijke beschikbaarheid en snelle afhandeling van uw opdracht. Opdrachten worden uitgevoerd met uiterste discretie, confidentialiteit en efficiëntie.

Prive-Detective inhuren, Karin Geens is 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar en bereikbaar. Ze neemt uw opdracht graag aan en helpt u meteen verder. Particulier of bedrijf? Bij ons wordt u altijd met het meest gunstige tarief geholpen, of het nu dag, nacht of weekend is.

Het Detectivebureau is bijzonder goed uitgerust. De laatste nieuwe snufjes en meest moderne technieken op vlak van informatica en communicatie, zoals fotoapparatuur, videocamera's en andere apparaturen, worden ingezet om uw opdracht op de meest technologische wijze en op maat te kunnen afhandelen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie, kosteloos advies of een vrijblijvende prijsofferte.

Detective bureau Karin Geens staat u met raad en daad bij.