Echtscheidingen

 

Bij echtscheidingen is het erg belangrijk om discreet en vakbekwaam te werk te gaan. Dat beseffen wij bij Detective bureau Karin Geens als geen ander. Indien u vermoedens hebt dat uw partner zich bezondigt aan overspel, kan u op ons beroep doen om dit tot op de bodem uit te pluizen. Wij zorgen ook voor bewijzen, zoals foto's en ander beeldmateriaal. Toch zijn er ook heel wat andere zaken die de Privé-Detective Karin Geens voor u kan uitzoeken.

U kan ons namelijk inschakelen voor:

Betrapping op overspel

U kunt een onderzoek laten doen om u en uw familie op vlak van eer te redden, voor de versnelling van de echtscheidingsprocedure of voor een doorbraak in het onderhoudsgeld. Echtscheiding houdt ook in dat één van de partners alimentatie moet betalen. Diegene op wie de alimentatieverplichting rust zal vaak de schijn opwekken onvermogend te zijn. Wij gaan ook op zoek naar een oplossing voor de kwijtschelding van onderhoudsgelden.

De levenswandel nagaan van uw partner

De Detectives onderzoeken of uw partner een scheve schaats rijdt en iemand anders heeft. Of hebt u vermoedens dat uw partner gokt of te maken heeft met drugszaken ? Ook dit kunnen we uitzoeken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vooronderzoek voor het huwelijk

Trouwen doet u niet met eender wie. De zekerheid dat u wéét met wie u in het huwelijksbootje stapt is dan ook belangrijk. Privé-Detective Karin Geens kan overgaan tot een uitgebreid onderzoek om na te gaan of uw partner nog geheimen heeft, of iets uit het verleden op zijn kerfstok heeft staan.

Stalking

Wordt u lastiggevallen door een ex-partner of een hopeloze onbekende? Dan kan een uitgebreid onderzoek van de Privé-Detective Karin Geens redding brengen.

Geïnteresseerd in één van deze diensten? Aarzel dan niet langer en neem met ons contact op via deze pagina.