Kinderen

Een kind is uw kostbaarste goed. Als ouder wil u er steeds zeker van kunnen zijn dat het goed met hem/haar gaat, maar om dat te weten is het natuurlijk erg belangrijk om op de hoogte te zijn van de dagelijkse levenswandel. Dankzij Detective bureau Karin Geens kan u gemakkelijk te weten komen wat uw kind doet, wanneer en met wie.

Merkt u bijvoorbeeld een veranderd gedrag op bij uw kind? Hebt u vermoedens van drug- of alcoholgebruik? Dan kan Privé-Detective Karin Geens infiltreren in het uitgaansmilieu van uw zoon of dochter. We gaan na met wie zij omgaan, waar zij uitgaan, wat ze drinken of eventueel van drugs gebruiken. Ook kunnen we controleren of uw kind wel naar school gaat, en of hij of zij er foute vrienden op nahoudt. Ook voor de opsporing van verdwenen kinderen kan u ons contacteren.

Het belangrijkste is namelijk om als ouder goed ingelicht te zijn over het leven van uw kind. Alleen zo kan u bijsturen wanneer het de slechte kant dreigt uit te gaan. Wil u gebruik maken van onze diensten? Vraag dan gerust naar een gratis prijsofferte of advies via de contactpagina van deze website.