Personeelscontrole

Hebt u vermoedens dat uw personeel zich onethisch met het vak bezighoudt? Denkt u dat er tegen betaling kostbare bedrijfsgegevens aan de concurrentie doorgespeeld worden? Vermoedt u dat de onkostennota's van uw werknemer(s) onrealistisch zijn? Dan is de tijd aangebroken om Privé-Detective karin Geens op onderzoek te sturen.

We gaan op zoek naar de oorzaak van uw vermoedens, door de infiltreren in het bedrijfsmilieu en uw 'target' nauwkeurig te verifiëren. We gaan na of uw werknemer misbruik maakt van zijn privileges, irreële onkostennota's of prestatiebladen invoert, en of hij/zij de gemaakte afspraken met klanten goed naleeft.

Ook wanneer u vermoedens hebt over fraude in verband met het ziekteverlof, kan u ons op controle sturen. Wij gaan na of uw werknemer wel degelijk ziek is, of er iets anders in het spel is. Vaak blijken ook drankproblemen of gokverslavingen de oorzaak van vele problemen.

De arbeidsprestaties van uw personeel zijn immers uitermate belangrijk voor een goede groei van uw bedrijf. Zonder professionele werknemers, die hun job vakkundig uitvoeren, kan u weinig doen. Neem daarom het Detective bureau Karin Geens in de arm, en laat haar uitzoeken of uw werknemers te vertrouwen zijn. Indien blijkt van niet, helpen we u om een compensatoire vergoeding af te dwingen voor de benadeling van uw bedrijf.

Geïnteresseerd in onze diensten? Contacteer ons maak een afspraak voor een gratis raadpleging of vrijblijvende offerte.